Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: https://www.therapeuticastrologer.com/

Feb 20, 2021

Vi skaber vores egen lidelse igennem kontraevolutionær tilpasning! Hvad? Ja, det vil du få svar på hvis du læner dig ind i denne samtale om emotionelt omsorgssvigt, tilknytningsforskning og healingsfaser.

Det overordnede spørgsmål er, hvorfor vi lider. Jeg mener, nogen gange er der en klar årsag, men hvorfor reagerer jeg så voldsomt på den årsag, der er, og hvorfor egentlig den årsagsløse lidelse? 

Inge Holm fortæller i denne om smertens neurobiologi; hvordan en hjerne kan vise sig dysreguleret pga tidlig toksisk stress. Endvidere fortæller hun om de strategier vi som børn finder, til at beskytte os selv på fra et emotionelt stressende miljø.  Og hvorfor de strategier i voksenlivet, får os til at lide. 

I sin bog "Livsfarlig Familie" som vi taler om billedliggøre Inge traumesmerter med fantomsmerter. Ved traumesmerter lider kroppen og psyken under noget, der for længst er ovre.

Det handler om vores tilknytningsmønster, om hvorfor vi har det, og hvordan vi undgår at give det umodne vi har fået med, videre til egne børn.

En informerende og berigende samtale som jeg kun kan anbefale at give noget tid og eftertanke.

Kærligst Mannah

LINKS:

Jeg vil anbefale denne side på Inges hjemmeside, da der er gratis informerende artikler: https://ingeholmaps.dk/blog/

Bogen vi taler ud fra og ind i findes her: https://historia.dk/shop/22-nyheder/336-inge-schutzsack-holm-livsfarlig-familie-2019/

Min hjemmeside er her: https://www.mannahguldager.com/