Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Apr 10, 2021

"Kundalinienergien beskrives som en sovende, sammenrullet slangekraft. For at vække den skal den feminine energi først aktiveres, så den kan bevæge sig op gennem kroppens energikanaler. Hvis den når det tredje chakra i solar plexus, sker der en antændelse, som gør, at kundalinienergien rejser sig langsomt op langs rygsøjlen, og den feminine og maskuline energi mødes og smelter sammen.(......)

Forklaringen på, at vores fulde potentiale ligger i dvale, er, at vi ikke kan rumme den højere bevidsthed uden en vis forberedelse. Det kan sammenlignes med vand i frossen tilstand, der smelter – det er stivnet energi, som bliver blødere. Men med kundaliniyoga – som hjælper os med at skabe balance mellem vores gøren og laden – kan vi skabe mere plads"

Citater fra "Kundaliniyoga for indre styrke af Pernille Dybro

Yogi Bhajan blev kendt for at bringe kundalini yoga til den vestlige verden - han døde i 2004. Først i starten af 2020 kom det frem, at han i høj grad misbrugte sin magt. Hvad det skal betyde for det store kundalini fællesskab han stod i spidsen for, er op til den enkelte; i dette afsnit bliver der delt en tydelig holdning:

Stop. 

LYT MED når Pernille Dybro deler sine holdninger til kundalini udøvelse og hvad bevidsthedens yoga egentlig er for hende. Her er endnu et citat fra Pernilles bog om hvad en kundalini rejsning er:

 

"Det kan være en kraftfuld og skelsættende oplevelse, når ens energi skifter tilstand.  Man skal derfor være godt forberedt, inden det sker, og man skal kende sig selv og vide, hvad man vil bruge denne mulighed til. Det er ikke kundalinirejsningen i sig selv, som er det fantastiske; det afgørende er, hvad man efterfølgende stiller op med energien.

Kundaliniyoga sigter ikke målrettet mod at fremkalde en kundalinirejsning. Det er en gradvis proces, hvor man skal være forsigtig og arbejde sig tålmodigt henimod en naturlig vækkelse af kroppens energicentre. Et menneske, der gennemgår en kundalinirejsning, vil opleve en voldsomt øget bevidsthed, og at sanserne bliver mere fintfølende. Du kan ikke alene høre fuglen, der sidder i træet uden for vinduet og pipper, du er fuglen."

 

Det her er den vildeste udgivelse ever.

Vi taler om:

- At blive høj af kundalini øvelser

- At dyrke kundalini yoga med det formål at løse nogle specifikke problemer

- Hvordan kundalini ifølge Yogi Bhajan er manipulerende og holder deltagerne fra at mærke egen krop

- Om svigt af yoga elever, tilgivelsesproces og det at dø til sit ego

- Hvordan man kan møde sig selv igennem kundalini yoga - og hvordan man kan skabe splittelse og for meget yang energi gennem kundalini yoga

- OG om hvordan Pernille udgav sin bog, fik konstateret en alvorlig hjernesygdom, gik ud af den kundalini yoga form hun havde dyrket i 30 år,  og blev skilt fra sin mand, alt sammen indenfor 2 år!!!

- Men hvordan kan det egentlig være, at man kan blive syg, når man har levet ifølge alle yogaens livsoptimerende budskaber?

---

Du vil høre om hvordan Pernille både er døende og tror på sin egen healing. Du vil blive inviteret til en ny form for forholdemåde - det er det perspektiv et møde med døden, kan give. Meget meget stærkt interview!!!!

HVIS DU NOGENSINDE HAR DYRKET KUNDALINI YOGA, ER DETTE ET MUST HEAR !!!

 
 

Læs mere om Pernille her:

https://pernilledybro.com/

Her er den bog vi taler om, som afslørede Yogi Bhajan:

https://www.amazon.com/Premka-White-Bird-Golden-Bhajan/dp/0578621886

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev:

https://mannah.m-pages.com/1VagBL/mannahs-breve