Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Aug 28, 2021

Saturn er visdommen, der går hårdt arbejde ud for at have opnået - og som i den grad kan bruges til at bidrage fx via et arbejde.

Uranus er rebellen, der først må være en del af et fællesskab for så at forlade det, og blive unikt sin egen. 

Neptun er mystikeren, som kan bringe enorm forvirring i forhold til praktiske forhold på jorden, men som samtidig bringer det element ind, der gør livet værd at leve: Bevidsthed, Ubetinget kærlighed og Oplevelsen af at være forbundet til noget større

(Mannahs fortolkninger og frie associationer!)

VI TALER VIDERE -- med Michael Linden- Vørnle er astrofysiker og en del andet, da han både er vædder og har en god del fisk i sit horoskop. Kreativiteten og iderigdommen og passionen holder aldrig fri.

Spoiler-alert, så kommer det frem at Michael muligvis er genial med sin Uranus placeret i 3. hus. Det giver kapacitet til noget nær at uddanne sig selv, det giver en none-lineær tidsopfattelse, måske baglæns med konklusionen først og så undersøgelserne, og det kan give let adgang til nye ideer. Som det beskrives er Uranus også et chok til systemet, og med 3 hus har chokket været i personens intellektuelle virkelighedsforståelse. Det kan give personen en oplevelse af, at være på en fuldkommen anden bølgelængde end andre -- og det tror jeg nok lige kommer til udtryk i den her! 

Lyt med til dette sidste afsnit hvor vi fortæller om Saturn, Uranus, Neptun og en smule om Pluto - både fra astronomisk perspektiv og astrologisk betydning.

Musikken er her:

https://open.spotify.com/artist/3ah0370zthYecqTZ74OUz6

Og min, Mannahs, hjemmeside er her:

https://www.mannahguldager.com/