Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For en astrologisk konsultation kig på: mannahguldager.com

Oct 22, 2021

Du vil møde mangeårige ledelsesrådgiver Snorre Andersen. Han fortæller om en indre bevægelse, der typisk sker for en leder, hvis handlinger ikke påvirker praksis. Hvis du ikke oplever at skabe værdi for andre, vil du vende dig "mod solen", mod der, hvor der er status og det regnes for en høj bedrift, fortæller Snorre Andersen.

Snorre har brugt mange år på at observere hvad, der sker fra ledelsesbeslutninger til medarbejderes handlinger i praksis. Vi taler om eksistentiel meningsforskydning, fordi man kan komme til at spekulere over hvorfor man overhovedet findes, hvis man ikke gør noget af betydning. 

Vi taler om:

- Hvordan du både som leder og i eget liv, vil kunne genkende det fordrejede fokus, hvis du ikke oplever at gøre en forskel

- Forskellige løsningsforslag til når ledelse og beslutninger opleves virkelighedsfjerne

- Nutidig ledelsesform

- Bestyrelsesarbejde

- ikke nok om stenbukken eller også har vi kun talt om stenbukken...

I Stenbukken er der et evolutionært behov for praktisk at implementere og putte det korrekte og sandfærdige på form. Arketypen handler ikke om lyst (øv), men om hvad der virker (okay, cool).

Det som Snorre taler om med overfokus på status, hieraki og være på toppen, fordi det øjensynligt virker som en stor præstation, er  en skygge hos Stenbukken -- Men det essentielle: Stenbukken som en god leder betragter de større livsomstændigheder og adapterer til dem, frem for at tro, at han selv er all that.

Den vise modne Stenbuk aligner sig ydmygt til det, der virker og kan afholde sig fra forbigående lyster, som ikke er i overensstemmelse med det sande. Det er altså en transpersonlig tilgang, så en Stenbuk agter ikke ligegyldige lyster for noget, men leder efter det, der er bestandigt og troværdigt. Det kan give Stenbukken et enormt indre pres i forhold til at bevise sin ekspertise og troværdighed, hvilket ofte fører til at Stenbukken bliver en autoritet på indenfor sit fagområde.

Nå, men Snorre er ikke stenbuk i stjernetegn- det er dog overdrevent betydningsfuldt i hans horoskop med den arketype, hvilket handler om en sjælsudvikling fra et pres til meget tidligt at tage ansvar til et voksenliv, stadig med ambitioner men mere velovervejede og følelsesmæssigt kalibrerede; netop som Snorre gør nu, hvor han rådgiver ledere via sin indsigt om, hvad der ofte ligger bag forskellige udviklinger. (det skyldes Pluto kvadraten og netop til sammen handler saturn pluto om distributionen af magt, og ansvarsfuldheden for korrekt brug af magt, fx at undgå korruption)

- Vi taler også om de overvejelser, der er som medarbejder, hvis man egentlig gerne vil høre efter, men ligesom bare gentager sine fejl

SE TEASER HER: https://youtu.be/lMuyafCoGLg

 

Find mere om Snorre her:

https://snorreandersen.dk/

https://xn--rdgiv-mra.dk/kontakt

Find den artikel vi taler om her:

https://www.linkedin.com/pulse/offentlig-ledelse-hvorfor-sj%C3%A6ldent-f%C3%B8rer-til-noget-bag-andersen/

 

Find miss mannah herself her:

https://www.mannahguldager.com/

Og og og, her kan doneres 1 kr:

https://lydenafetbedreliv.10er.app/