Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Mar 11, 2017

“Selvsabotage er der hvor vi spiser mad, vi egentlig ikke har lyst til at spise, fordi vi gerne vil være sunde, eller vi sidder oppe hele natten, vi går til fest selvom vi hellere vil være hjemme, vi smiler, når vi hellere ville græde. Vi gør det for at beskytte os selv. Vi skaber en smertekrop for ikke at mærke den dybere smerte- det er ligesom at cutte emotionelt.”

Sådan siger min gæst i dagens episode, Ninka-Bernadette Mauritson, indehaver af Detox dig smuk. Ninka har 10 års erfaring med transformation af kvinder. Hun blev kendt på Kernesund Familie, der opløstes da hun og Morten Mauritson blev skilt. I denne episode fortæller hun også hvordan, hun mens hun endnu var gift, fik en fremtidsforudsigelse om, at hun bla. skulle blive kærester med en englænder. Det er hun idag, og det er med en komplet hjerteforbindelse og ikke de ustyrlige forelskelsesfølelser. Hør om forskellen og hør Ninkas anbefalinger til at finde den store kærlighed.

Husk at tjekke youtube: “bag om yogapodcasten” og tjek www.facebook.com/thesoundofabetterlife hvor jeg linker til Ninkas hjemmesider.