Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 4, 2017

Kirsten Stendevad er klar i mæglet: det eneste der kan genoprette ubalancen i verden er feminint lederskab. Paradigmeskiftet er i gang. Hidtil har Vesten haft mest fokus på den udadrettede, maskuline energi med mål og vækst, og det på bekostning af respekten for naturens cyklus og den mere reflekterende energi der aktiverer kreativitet.

Kirsten Stendevad siger, at er brug for begge køn, og det er kun et spørgsmål om hvornår vi indretter os på de nye spilleregler. Femininitet er bl.a., når vi handler på det vi mærker, når vi ser værdien af at deltage i et fællesskab, følger hjertet og indtænker hele mennesket, også når vi er på arbejde. Femininitet er, ifølge Kirsten Stendevad, en kraft, der er ved at ændre alting. Målet er ikke et rendyrket kvindeligt lederskab, men en balance, en synergi, imellem feminitet og maskulinitet. Sådan et lederskab vil både redde os fra stressfælden, gøre os konkurrencedygtige og hjælpe kloden som sådan.

Lyt med og send altid gerne en besked om hvad du hørte. Kommenter og se links til Kirsten Stendevads kurser på www.facebook.com/thesoundofabetterlife, læg en review på iTunes og tjek endelig Kirsten Stendevads bog på fremtidenerfeminin.dk