Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 23, 2017

På opfordring af min nuværende tekniker (hele 3 teknikere er omkommet under yogapodcastens levetid) er her en episode med kun yours truly. Det handler om yogapodcastens vision, som i høj grad er motiveret af et personligt ønske om et bedre liv. Et ønske om ikke at blive låst fast i en eneste livsretning, men at forholde mig åben, nuanceret og klar til det, jeg ikke rigtig tør men gerne vil.

Mit ambitionsniveau rækker godt derop af, når jeg både fantaserer om yogapodcasten på dit fjernsyn, og om at du som lytter føler, at du får lejlighed til at undersøge dine dybeste overbevisninger.

Noget der slår mig igen og igen er, hvor hurtige vi er til at anerkende andre, fordi de er blevet anerkendt af andre! Altså hvis en bekendt er kommet i avisen med sin artikel, eller naboen har udgivet et album eller hvis kollegaen har vundet en pris. Det første vi typisk gør, er at kongratulere, og ikke faktisk læse eller lytte til det materiale, der er anledningen til successen.

Yogapodcasten skal gerne kunne tage dig med bag om, servere lidt dybde for dig, og lade det være op til dig, hvordan du forholder dig til emnet. Lad dig bare inspirere af det forskellige indsigtsfulde gæster deler ud af, og stil dig selv de samme spørsmål. Hvilke tre råd ville du give verden? Hvad er du her i livet for at bidrage med? Hvad er din kur imod uhensigtsmæssig skam? Hvad bliver du gladest af at lave? Hvordan tiltrækker du det liv, du ønsker? Hvad har du modstand på? Hvad sker der, når du er komplet åben og sårbar overfor andre? Har du nogle behov, du ikke tilgodeser, fordi du er bange? Hvad tænker du på hver eneste dag? Hvilken bog har haft skelsættende betydning for dit liv? And so on. Jeg håber du vil lytte ind, og give mig dine kommentarer, så jeg guides af det I ønsker at lytte på.

Med adskilligge store drømme og en lille tvivl på alt,

– Miss Maria Guldager