Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Nov 26, 2017

Jeppe Christensen fra jeppeyoga, Pernille Benita Lecik fra Jo:ga og Louise Fjendbo fra Yogaliving sad i yogapanelet den 16.november 2017. Her kan du høre hvordan Jeppe sammenligner yogalærer-gerningen med det at være spejderleder, Pernille taler om yoga som sin sportsgren og Louise siger at yoga også er at blive skilt med et spædbarn på armen.
Vi taler om sammenfletningen af yoga og fitnesskulturen og runder af med et par skarpe om økonomien i yogaen. Det påfaldende ved panelet er at de alle føler de ikke er en del af yogamiljøet. Men hvem er så?
Mit svar er, at vi skal tale noget mere sammen. For at få følelsen af at være fælles selvom vi også er forskellige. Men lyt med selv til de tre panelisters oplæg og indbyrdes debat og lad mig vide hvad DU mener om sagerne på den offentlige væg lige her: www.facebook.com/thesoundofabetterlife hvor du også finder tilhørende links.
Farvel og tak yogapanels-konceptet, måske får jeg på anden vis mulighed for at gå i kødet på samtalen om yoga.