Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 18, 2018

Forbundethed, selvoverbærenhed, taknemmelighed, vendepunkt, dødsbevidsthed, kendthed og livsfaser. Lyder de ord bekendte? Så har du nok hørt Finn Nørbygaard, og måske storelsker du ligesom jeg hans åbenhed omkring det indre liv.
Jeg fortaber mig i hans inderlige ord, og glemmer at følge op på min egen leg, han får heller ikke lavet sin lyd af et bedre liv til sidst, men der sker det, der er endnu bedre. Det mislykkede og sårbare og finurlige tager helt over. Lyt med hvis du vil inspireres på et sjæleplan, hvis du har prøvet at være afhængig af andres bekræftelse, hvis du er adopteret, hvis du har optrådt for et publikum, hvis du har lavt selvværd, hvis du har en tendens til at overpræstere, hvis arbejdet har dig mere end du har det, hvis du har det ambivalent med penge, hvis du vil med ind bag facaden på en komiker!
Finn Nørbygaard er nemlig blevet klog af kriser og i dette interview fortæller han om det, livet har lært ham, stærkt udfordret af sin interviewers projektion.
Find link via www.facebook.com/thesoundofabetterlife og en ultra kort teaser, for Finn Nørbygaard vil gerne være ukendt igen- han fandt nemlig først det gode liv, da han gik ud af underholdningsbranchen.