Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: https://www.therapeuticastrologer.com/

Jun 17, 2018

Børn kan mærke, hvis du prøver at skåne dem for sandheden, hvis der er noget, du IKKE siger. Det mener forfatter og tv, radio, satire og manuskript-mand, Peter Molde-Amelung og derfor har han skrevet et helt særligt bud på en børne-ungdomsroman. Bogen hedder: “Dallas København – ingenting forandrer sig altid”.
Med den vil Peter gerne vise, at man kan tale med store børn om det onde, og kan endda gøre det med lethed og humor.

Peter Molde-Amelung siger, at ondskab egentlig handler om, at noget er gået i stykker i et menneske. Om hvordan kærlighed kan gennemtrænge ens hverdag, selvom man har en syg mor, en død far, ingen bedsteforældre og en meget gammel og glemsom (opdagelsesrejsende) oldefar.

Bogen er nem at læse, inddelt i korte afsnit – forfatteren læser afsnit to op i denne podcast!!!

Peter har desuden humoren intakt og det er tydeligt bogen igennem, at han er vant til at henvende sig til børn i aldersgruppen. Selvom han også henvender sig fint til kvinder på 32, der elsker tabuer og en stærk kvindelig hovedrolle.

OG – I dette interview fortæller han for første gang nogensinde om sin livsfilosofi – faktisk er det som om, han lige finder ud af, at han har en!!

Lyt med hvis du vil vide lidt mere og lidt noget andet end du gør nu. Og skriv gerne en besked via facebook.com/thesoundofabetterlife. Anmeldelser er velkomne.