Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 8, 2018

DETTE interview er for vildt! Jeg interviewer Dennis Nørmark om et bedrag, om det der til forveksling ligner et arbejde!
Og hvis du ikke ved hvem Dennis Nørmark er, eller hvad jeg taler om, så er det et MUST at du lytter med i dag!! Pseudoarbejde er et begreb, en bog, et hashtag og det er et vilkår for rigtig mange mennesker. Ineffektivt arbejde fordi arbejdsdagen er lang eller ledelsen ude af kontakt med kerneopgaven.
Travlhed som en koreografi, fordi arbejdskulturen er blevet en indre tilstand, men egentlig, siger forfatterne til bogen “Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”, har vi ikke nok at lave, rigtig mange mennesker faker travlhed på jobbet. Dennis Nørmark er antropolog og viser mig sit kort over Afrika med den pointe, at i det kontinent er arbejdsforholdene nogle ganske andre.
Lyt med når han fortæller mig, hvor jeg skal ansættes, hvis jeg vil have god tid til at lave mine egne projekter, mens jeg får løn for en 37-timers stilling der tager et par timer at opfylde. SKRIV dine kommentarer på facebook.com/thesoundofabetterlife — og husk at hashtagge pseudoarbejde og missmannah på de sociale medier, mens du lytter med.
Læs i øvrigt mere om min begejstring her: 2018’s mest begejstrende begreb!! 

 

Ps på samme blog kan du læse om mit navneskifte fra Maria til Mannah:-)