Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Oct 28, 2018

"Hvor er det, der er bunden energi? Hvor er du ikke får udtrykt din livskraft nok? Hvor er det, du ikke får taget din plads?" siger underviser på Akademiet for psykoterapi, Lea Haderup, når vi taler om det, der er mere interessant end "the same old story of me". 

I dette interview får vi et indblik i hvad organisk psykoterapi er. For hvad er forskellen på psykologer og psykoterapeuter egentlig? 

For Lea Haderup handler det ikke om at slippe sin historie, men om at tage den i hånden.

For Lea og Akademiet for psykoterapi er den personlige proces i højsædet -uddannelsen former en personligt. Lea er også klar i spyttet, når jeg spørger til alderen på uddannelsen  - Man kan være ganske ung og lige så dygtig en psykoterapeut som en ældre!

Lea Haderup er datter af Lise Haderup som sammen med sin mand har Akademiet for Psykoterapi - i dette interview røber Lea om hun selv vil overtage roret på et tidspunkt. Jeg fik spurgt lidt direkte -det skyldes en projektion og det taler vi også om, hvad er for noget. 

Lyt med og skriv endelig dine kommentarer på www.facebook.com/thesoundofabetterlife hvor du er stadig har mulighed for at sætte stjerner, hvis du synes udsendelsen er vildt god. TAK.

- Mannah