Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: https://www.therapeuticastrologer.com/

Nov 11, 2018

"Jeg havde meget fokus på hvad han skulle give mig, mere end min andel i det. At udvikle os igennem det og nå til et sted hvor jeg ikke kunne forestille mig at vågne op uden ham, synes jeg er fedt. Og det var ikke gået uden parterapi" siger Katrine Axholm om sit eget parforhold. 

Katrine Axholm er parterapeut og måske har du set hende på fjernsynet hjælpe par i krise. Nu har hun udgivet bogen Bare vi ikke skal have tøjet taget af. 

Den består af kærlighedshistorier inspireret de klienter hun har haft i sin praksis - og af de råd hun giver par i krisefyldte situationer. Det er de råd, og den oversættelse mellem parterne, vi dykker ned i denne episode.

Hvordan vi kommer ind på om parterapi på 2.date er smart og om hvordan man får en nemmere kæreste end man har, eller havde sidst, kan jeg ikke helt forklare... men jeg kan afsløre at Katrine tror på at "nissen flytter med", og derfor ønsker at flere par i dag vælger at blive sammen og stå igennem det svære. Ellers dukker det bare op i det næste parforhold, fordi der er noget man selv ikke har fået dealet med. 

LYT og DEL med dine lovers og skriv, kommenter, sæt hjerteemojiis og find LINKS til Katrine Axholm via www.facebook.com/thesoundofabetterlife