Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Oct 14, 2018

"Den religiøse inklination jeg tror, vi har som væsener, bliver slet ikke mødt af vores kultur. Jeg tror også, det er derfor, at yoga får renæssance og der dukker nogle op som Eckhart Tolle" siger Bo Heimann der netop har udgivet sin første roman ved navn OPSTANDELSER.

Ellers er han nu godt bevendt i udgivelser igennem de sidste 17 år. 

Måske kender du ham fra en særlig udgivelse - selv blev jeg meget begejstret over interviewbogen "Hvad er Ego" fra 2004.

Nu er han altså aktuel med visdom på romanform, der ikke mindst handler om parforholdet som en vej til kultivering af det indre. 

I denne live podcast taler Bo Heimann om den tantriske buddhisme, om hvordan den maskuliniteten er dysfunktionel og har været det siden Jesu tid, og om hvordan der er EN eneste krise vi reelt er ramt af som verden, som menneske.

Den åndelige. 

Denne live podcast nummer 11 er et samarbejde med Content Publishing. Det betød at de fremmødte kunne købe en bog til billigere penge plus få en gratis drik med i købet. 17.januar og 28.februar har vi samme koncept med bog+drik+talkshow til en fordelagtig pris. Se mere når du klikker på BEGIVENHEDER via www.facebook.com/thesoundofabetterlife

De næste to live podcasts er uden bøger og foregår 1.november og 13.december. Kom og nyd.