Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Nov 4, 2018

"Det nytter ikke noget, vi kun arbejder kognitivt i min verden. Vi skal arbejde både med kroppen, psyken og energien" siger psykoterapeut Neela Rosalina Damgaard, der i dag lever af at give hjertesignatursessioner. For Neela er soleklart, at vejen ud af krisen går gennem hjertet! 

Hør hendes historie der både inkluderer seriøse smerter og et seriøst karriere- job i første del af denne episode. Du vil også høre om hvad et kærligheds -sår er, og hvad du selv kan gøre for at få det bedre som alverdens behandlinger ikke kan gøre for dig.

"Vi har alle sammen et højere formål og et kald og det kan man ikke mærke når man er i krise og der bare er angst og utilstrækkelighed, så først må man begynde at få ro på de der følelser"

siger Iben Larissa Jørgensen og præsenterer os for nogle af de konkrete teknikker hun arbejder med til daglig, herunder the work af Byron Katie, loven om tiltrækning og indre barn- øvelser. 

Iben har virksomheden Det Sunde Sind, er uddannet psykolog og anbefaler alle psykologer at læse om nuets kraft, enten bogen eller om den buddhistiske filosofi bag. For Iben er de videnskabelige studier på psykolog-uddannelsen ikke nok, når man skal hjælpe et menneske i krisetilstand. 

Talkshow #12 handler om at gå fra overlevelsestilstanden til indre frihed. Du er velkommen til kommende live optagelser, det foregår på en hyggelig cafe på godthåbsvej 32, cirka en gang i måneden. Tjek www.facebook.com/thesoundofabetterlife for de kommende af slagsen.