Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 16, 2019

"Det føles som at være et jordspyd at åben for det højeste og bedste. Jeg skaber en antenne, så energien kan komme ind og det vil hjælpe det menneske imod de muligheder, der er for at knuden kan løse sig. Jeg putter al min energi ind i den mulighed der er"

Sådan siger Marianne Lane, sharman, healer og underviser.

Vi taler om AT TÆNDE BEVIDSTHEDEN, og få clearet de gamle triggers, der holder os fast i et uhensigtsmæssigt mønster.

Vi taler om hvordan Marianne gik fra at være ingeniør til at være spirituel vejleder. Det er en mindblowing episode, du bare må lytte til, hvis du godt kan lide at høre om sjælskontrakter, guider, frekvenser, din oprindelige natur og energifelter. 

Marianne fortæller også om sin forståelse af karma og inkarnationer. Der er også sket et bevidsthedsskifte, siger hun, og taler om den nye tid, opvågnen  - men vidste du, at det hænger sammen med vores smartphones?

TAG OG LYT MED :-)

Find mere om Marianne og kernehealeruddannelsen Lige her: https://www.mariannelane.dk/

 

PS

Jeg kan ellers lige love dig for, at Mariannes horoskop passer med alt hvad vi taler om - hun kommer med styrke i sig selv (stellium i 1 første hus), en evne til at tænke matematisk og teknisk (luft, uranus i luft, nordlig måneknude i vandbærer) hun er ultra følsom (månen i første hus) og så nævner jeg et særligt aspektmønster, som jeg også har skrevet om i Mannah News