Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 25, 2019

 "Træning i indiansk visdom er en træning i at vende tilbage til sig selv - ved brug af naturen som en spejling på det" (citat)

Sådan siger maya-indiansk medicinkvinde, Pernille Simmelsgaard, der også er Mentor & Coach, Council Guide, Healer og Underviser.

I dette interview introducerer Pernille os til visdommen i den Indianske Earth Wisdom tradition. Det handler om at passe på os selv, Moder Jord og på hinanden. Vi taler om de gamle symboler på hvordan man kan skabe helhed og balance i livet, og derved større glæde, mening og trivsel.

Pernille gennemgår Medicinhjulet og de fire elementer og et par af dyrenes betydning - hun giver også nøglen til, hvordan man selv kan tyde det, der møder en, som beskeder eller tegn fra et højere sted, eller som en måde livet kommunikerer med os på.

Pernille guider og underviser indenfor indiansk visdom og afholder cirkler, månemeditationer, kanaliserer og healer bla. ved brug af krystaller og træer.

Indiansk Visdom tilbyder en udviklingsvej som er jordnær, praktisk og grounded, samtidig med at kontakten til den spirituelle del af os, det som er forbundet med noget større, åbnes og undersøges. Her trænes det at genskabe en dybere forbindelse til os selv, naturen og hinanden, ved at vende tilbage til vores naturlige udgangspunkt, essens og livsvej, med naturen og Medicinhjulet som guide.

Jeg glæder mig til at høre hvad, du fik ud af samtalen. Skriv gerne din feedback til mig på mail - evt som et svar på Mannah News-  eller facebooksiden

Pernille Simmelgaard holder forskellige let tilgængelige workshops, hvis du er blevet nysgerrig.

Tjek mere om Pernille lige her.

 

Billede af et medicinhjul:

 

 

Medicin Hjulet