Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 28, 2019

 "Du skal ikke vente på, at få en samtale med mig. Du skal tage spirituelt lederskab i dit liv, for så har du den tryghed i dig forever - ikke kun i det her liv, også i fremtidige liv, at du ved, at du er en del af noget, der er større end dig. At du til hver en tid kan spørge dine guider."

Sådan siger spirituel erhvervsrådgiver, Rikke Hertz, på et tidspunkt hvor vi taler om den årelange ventetid, hun har på sine clairvoyante sessioner.  Rikke Hertz ønsker at man selv lærer, det hun kan, gennem de koncepter, hun skriver om i sine bøger.

I denne udsendelse taler vi især om hendes seneste udgivelse, Spirituel, Din sjæl kan lede dig til succes fra 2018.

Vi taler en masse mere om det at blive vejledt og at være den der vejleder - fælderne især, for basically har Rikke en pointe om at det er ensomt og afskåret, hvis man tror hjælpen til drømmelivet kommer udefra, igennem andres klarsyn.

Jeg spørger til hvad succes er, hvordan man kommer i kontakt med guider, vi taler om at være presset på økonomien, både som den der vejleder eller den der ønsker vejledning, og vi taler om hvordan man tager ejerskab over sit eget liv.

Rikke fortæller om sin historie og om, hvordan hun mærkede, at hun kun kunne være ægte og ren i sin energi, da det spirituelle blev en del af hendes forretningsliv.

Lyt med og lad mig vide, om du hørte et guldkorn eller to.

Kærligst Mannah

 

PS.

Jeg kommer til at kalde mine lyttere superspirituelle i denne episode, og du må bære over med mig, hvis du ikke kan forlige dig med den kategorisering - Det var simpelthen for, at vi kom udover det aller mest fundamentale og lidt hurtigere kom ind i koderne for et succesfuldt + spirituelt liv. 

 

PPS

Rikke Hertz meditationer kan findes GRATIS her: https://rikkehertz.com/meditationer/