Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Feb 29, 2020

HUSK AT ELSKE. Står der til sidst i Hanne Frøyrs bog, som vi taler om i denne episode. Vi taler om hvad virkelig kærlighed er, kontra ego-kærlighed.

Hanne er en visionær vandbærer, der har haft et stærkt møde med døden, og det har ændret så meget for måden, hun lever på. Hvad er det egentligt, der er vigtigt for dig? Hendes første bog udkom på Gyldendal, Om lys og om mørke, og kan findes her

Hanne er psykolog men går til sindet med en viden om at vores sjæle er evige. Hun siger, at vi har glemt en visdom, der kan og skal redde os fra de problemer vi kollektivt er i. Det handler om at løse klimaudfordringerne ved at vi hver især bliver mere bevidste blandt andet gennem meditation. 

LYT MED hvis du vil høre refleksioner om den opgave det er, at være menneske - hvis du vil høre om ego versus sjæl - om buddhisme - om at redde jorden - om døden som en naturlighed - om at tappe ind i verdenssjælen - om at finde sin egen vej- om hvad tanker er - om kærlighed, fik jeg sagt det? Du vil ikke misse denne!

Se mere om Hanne her: http://hannefroyr.dk/