Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Dec 10, 2016

Min gæst er spirituel mentor, og siger, at de fleste af os lyver. Min egen sandhedstrang kan til tider synes enorm, især fordi jeg bemærker mine egne små og større løgne i det daglige. Og jeg vil så gerne være fri af det.

Christine Eilvig der uddanner andre som spirituel mentor, er ikke lige så optaget af at få sandheden frem. Bare det liv vi lever, er nærende, og vi ikke hænger fast i uhensigtsmæssige løgne som fx, når vi lever efter andres værdisæt fremfor vore egne. Det er så bare rimelig tit, at man er nødt til det for at tjene penge. Christine har en anden tilgang; hun bliver ved “egen have” og tror på, at man møder det, man tiltrækker. Hvis man er tro mod sig selv, vil man tiltrække situationer, der ikke kræver at man går på kompromis med sin egen sandhed.

Du er nødt til at høre det her vildt opløftende, udfordrende og mindblowing interview. Lyt bl.a. med når jeg spørger hvad en spirituel mentor er, og når Christine siger, at jeg ikke er nogen god kandidat til det ordinære arbejdsmarked. (What)?