Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 15, 2020

Kender du til at være lige lovlig følsom? Og samtidig føle dig mere maskulin end mange mænd? Kender du til livskriser og ensomt singleliv? SÅ, Lyt lige til den dybt inspirerende Michelle Hviid, der har kæmpet og besejret så meget og som opfordrer os alle til at tilgå livet mere uforfærdet. Hendes nye bog "LEV LIVET MODIGT" blev lynhurtigt udsolgt.

Jeg bad hende ligge sig ned til vores samtale - det var vist ikke vildt behageligt så hun ændrede stilling til halv-liggende undervejs- fordi jeg bare havde lyst til at bånde hende helt tæt på, sådan som man kan når man ligger og ikke ænser at andre nogensinde skulle lytte med. Det er nemlig det hun kan - tage os helt med ind, og fra det sted dele guldkorn ud. 

Michelle har været med tidligere (lige her sammen med Ulla Hinge Thomsen:

https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/104-michelle-hviid-og-ulla-hinge-thomsen-om-krlighedslivets-cirkus-lyden-af-et-bedre-liv) men det var FØR hun mødte sit livs store kærlighed, Morten, hvem hendes bog og vores samtale her handler en hel del om.

Michelle er iværksætter, forfatter og foredragsholder og du har sikkert hørt om hendes dødskonfrontation i andre sammenhænge - ellers kan jeg anbefale den her speed-update: https://www.facebook.com/viseshosclement/videos/1596466550498490/ 

I DETTE interview vælger jeg at fokusere på kærligheden og nosserne... lyt med og you will understand.

Michelle er tyr, både sol og måne, og vædder ascendant hvilket taler om et behag ved det simple, praktiske, direkte, ærlige og bestemt også instinktuelle, sensuelle.

Hun banede vejen for mange af os, der ønsker at stå frem med tabuiserede emner, og der er som bekendt stadig meget at gøre på det område.

Lyt med hvis du vil inspireres til at tage action på det du vil have - og med den du elsker.

- Mannah

LINK til bogen her:

https://levlivetmodigt.dk/

 

og min side her:

https://mannahguldager.com/