Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 28, 2020

FYI: De første 4 minutter er sådan set et sammenklip af 45 minutters opstilling!! Jeg synes du skal have dem med, så du fornemmer hvad der skete, da jeg mødte Ida Glad. Det skyldtes naturligvis at jeg havde insisteret på at MALE med, når vi skulle tale - det var en vidunderlig ting at få lov til, men egentlig kan vi godt pakke modstanden på bare at male til hverdag langt væk - mener Ida. 

Andre guldkorn fra Ida handler om hvordan kunsten hjælper os til at træffe valg i livet -til at træde et skridt tilbage og se på helheden. Vi taler naturligvis om HVAD kunst er - og om det er muligt at leve af det.

Mens vi filosoferer, giver Ida konkrete tips til hvordan man/jeg maler - i dette tilfæde det abstrakte maleri.

Vi taler også om sårbarheden i maleriet - fx hvis du har malet på et tidspunkt, hvor du havde det virkelig svært, kan det være ret intenst, hvis netop det billede hænger i en andens hjem. Ever tried that? Det har Ida (og faktisk også jeg!) - Ida fortæller om et stort tab og hvordan kunsten blev hendes redning. 

Det er en optagelse på niveau med den med kristian thorsager hvor der var musik med. Her er der penselstrøg som underlægningsmusik, og samtalen afbrydes indimellem for at se til maleprojektet.

LINK til Ida Glad:

http://www.idaglad.com/

Og mig:

https://mannahguldager.com/