Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Dec 30, 2016

Ole Skjerbæk Madsen er teolog, forfatter, grundlægger af Christfulness, I Mesterens Lys og folkekirkepræst. Han er optaget af den åndelighed, man finder uden for kirken, og jeg spørger ham, om det så ikke er lige godt. Kristendommen, nyreligiøsiteten og selvudviklingen?

Lyt med og få svaret på hvordan tarotkort hænger sammen med kristendommen, om der egentlig er nogle fordele ved at komme i kirke og om mit hjerte er blevet hårdt, nu hvor jeg faktisk helst ikke vil være kristen. Det er yogapodcastens julespecial, men hey min nysgerrighed vokser julestemningen langt over hovedet. Men du er i rigtig godt selvskab for Ole Skjerbæk Madsen er dybsindig og lattermild.

Kroppe i kirken handler om at være krop og kirke med disses ufuldstændige aspekter. Det handler om at være troende i en tid med mange splittelser, måske endog værditab og dyrkelse af det fragmentariske. Det handler om at være en krop, der hellere mærker indefter for at finde sit udtryk udadtil. Om at være ener i et fællesskab og om at være fællesskab af på en nogenlunde enig måde. OMG.OMA.