Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Dec 31, 2020

Hvor er menneskehedens evolution på vej hen? Hvorfor var 2020 så intenst og hvad vil der ske fremover? LYT MED til en længere udgave af podcasten- Også selvom du ikke når det inden 2021! 

Sune Andersen er udviklingsastrolog og bl.a. uddannet gennem Noel Tyl. Sune forklarer hvordan vi går fra velkendte rigide jord-strukturer til en tid hvor alt forstås som energi og vi derfor kan visualisere og magnetisere det liv, vi ønsker intentionelt.

2020 astrologisk set handlede om et kollaps af den tyranniske magt og 2021 åbner op for nye innovationer. Vi går en social reform i møde, og jupiter og saturn i vandbærer peger mod flere teknologiske, digitale løsninger.

I 2021 er der et gennemgående kvadrat i mellem saturn (i vandbærer) og uranus (i tyr) i faste tegn -hvilket kan vidne om en hård økonomisk tid.

Når uranus er involveret kan vi nok forvente revolution mod en tid mere mere lighed. Det er interessante arketyper, for Saturn repræsenterer grænser, det gamle og det konservative, mens vandbærer ikke har grænser, står for det nye visionære og revolutionære. Så hvilken en er det, kan man spørge? Flere reguleringer eller mere frihed? Flere ydre krav eller mere adgang til egen unikhed? Samtidig er saturn den traditionelle hersker i vandbærer - så måske er der en naturlig sammenhæng mellem frihed og ansvar? (Mannahs egne overvejelser, læs hellere end astrologibog)

I dette afsnit taler vi netop om disse symboler. Sune kalder det massiv tumult! Og forandringer er helt givet, når vi ser på kosmologien.

BEMÆRK: Cirka den første time taler vi om Sunes baggrund, for den er virkelig interessant, glæd dig til at høre om hans åndelige rejse!!! 

Derfra taler vi om det forgangne og kommende år.

Jeg udnytter også situationen til at tale om astrologien som fag undervejs. Herunder følgende emner:

- Frygten for at sige noget forkert som især ny astrolog

- Det endeløse studie og vigtigheden af at faget bliver respekteret

- Hvorvidt astrologen skal tale almindeligt dansk eller må bruge fagord 

- Vigtigheden af at øve sig på nogle hvis kontekst og baggrund man kender

Endvidere nævner Sune at 1 session plejer at være nok - jeg lod den slippe igennem uden at kommentere på det, for der er vi faktisk også forskellige, da jeg gerne ser mine klienter kommer ofte. Men tiden er i forvejen gået flyvende, således at denne episode er 2 timer og 15 min. Så kort som det kunne gøres, med andre ord!

Men DESUDEN: netop disse forskelle i måderne at være astrolog på, er en aktiv del af vores samtale. Forskelligheder bør fejres! Det er i bedste vandbærer udfoldelse kærkomment med unikke forskelle, for at stå sammen om en højere vision, sådan som vi gør.

Det er første gang, jeg møder Sune Andersen, selvom jeg er i online netværk med ham. Vi mødtes den 30.12.2020 så tæt på udgivelsesdagen som muligt, så vi kunne være opdaterede med astrologiske analyser. 

 

HVIS du efter denne samtale stadig er forvirret over Sunes CV, så tag da lige og tjek det ud her: https://lysetskilde.dk/om-sune/#

HVIS DU ER NY til astrologi - så har Sune en virkelig god og uddybende oversigt over alle stjernetegn her: https://lysetskilde.dk/category/stjernetegn/

Velkommen til en nytårs edition af Lyden af et bedre liv, som lige her : https://youtu.be/O2PGA7mR-pc takker dig for året - og året før det og det - som lever i os endnu.