Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 23, 2021

"Kærlighed er en af de relationer, hvor sårbarheden er størst - og vigtigst. Vi kan hverken finde, bevare eller udvikle kærligheden uden at kende os selv som dem, vi er, og turde vise os selv til den anden. Og det er farligt, fordi vi kan blive så uendeligt sårede i den. Men kærligheden er også livgivende for helbred og lykke, når den fungerer godt"

Sådan skriver journalist og forfatter, Ulla Hinge Thomsen, i sin bog SÅRBAR (s.140) LYT med for Ulla er genial til at tale om det her livs-baggrundstæppe, det er, at forholde sig til sårbarhed og styrke.

VI TALER om sårbarhed, men vi går faktisk også IND i sårbarheden og taler om det, som Ulla oplevede som FOR sårbart fx at inkludere i bogen. 

Det er et afsnit med pinlige øjeblikke, forkert udtale og emner man burde være kommet over -- det er uperfekt og måske er den eneste fejl, at forvente noget andet end uperfekthed. 

Lyt med hvis du vil høre om emner som:

- Det sårbare ved at interviewe folk man kender privat

- Sårbarhed som noget der kan bruges aktivt

- Manipulation og mistænkelighed pga sårbare udtalelser

- Hvordan man kan elske en man ikke har mødt

- Forskellen på en hurtigt skrevet rå kronik med følelserne fremvist og en kronik, der er mere velovervejet

- Friheden i ikke at jage det perfekte

- ASTRO Ulla er løve og er i sit Chiron return-  som er det ultimative skridt ind i voksendommen. Vi taler mest om det 150 grader aspekt mellem vædder og jomfru - når vi har "stressfulde" aspekter, er der mere power på - noget er nødt til at ske og derfor vokser vi og bliver gode til hvad end det handler om. Jomfru merkur bryder store mængder ned, for at tygge hver en del igennem og for at sætte det op igen på en forståelig og struktureret måde. Det giver altså Ulla de bedste forudsætninger for at fixe, rette, redigere, strukturere fx en tekst. 

Teaser her: https://www.youtube.com/watch?v=BW3c3DtvMpA

 

LYT med til denne faktisk UREDIGEREDE samtale (når nu vi hylder det uperfekte) og find mere om Ulla her;

https://www.ullahingethomsen.dk/

og podcasten: https://open.spotify.com/show/5IhLhhStXHNPtETflI9h7J

Min hjemmeside er her:

https://mannahguldager.com/