Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

May 31, 2024

VELKOMMEN til et møde med Inge Farup, som bl.a. fortæller om sit eget chok-traume. der kom af at skulle holde en særlig hemmelighed i flere år, overfor sin mand og overfor alle! Hun er mangeårig terapeut, underviser og kinesiolog skønt hendes første baggrund var indenfor musik og ballet! - Lyt med når vi taler om hendes vej til terapien, og særligt hendes vej til en terapi, der faktisk også hjalp hende selv!!

Overordnet set kombinerer Inge Farup sin viden fra kinesiologien og psykoterapien. I dette afsnit taler vi om terapiens forskellige udtryksformer igennem tiden og om:

 

  • Traumer fra før ord og dannelse af et selv
  • Vigtigheden af at andre hjælper, selvom man selv ved hvad det handler om
  • Psyko-skoler gone bad
  • Forskellen på at være i mesterlære, hvor man skal gøre som over-terapeuten, til nu hvor det handler om at mærke i sig selv som terapeut
  • Puslespilsbrikker der skal findes relationelt
  • Hvad det vil sige at leve i overensstemmelse med sig selv
  • Et mystisk liv med mystiske veje - Tænk på Neptun, der er det, vi ikke kontrollere - og som kan betyde der må ske en ofring af egne ideer om hvad vi skulle på det område af livet.
  • Vi taler også om tvillinge energien som er relationel- endda i 7hus, så ligeværd er centralt og det at blive til igennem den anden.

 

Du kan læse mere om Inge Farup her: https://nip-psykoterapi.dk/om-os/inge-farup/ 

 

 

Min hjemmeside er:

https://www.mannahguldager.com/

 

Husk: Gennemsnitslytteren hører 8 minutter og jeg vil så gerne have forbindelse til dig, der bliver til hele afsnittet - du kan lægge en kommentar, dele podcasten, like, fortælle andre om det, ja alt er en hjælp, tak

 

PS Skriv til mig hvis du ønsker en del 2 med Inge Farup - jeg har talt med hende om at mødes igen til en samtale om metoden, hun anvender og træner andre i. Ønsker du at høre sådan en afsnit?

Skriv til lydenafetbedreliv@gmail.com med dine kommentarer, spørgsmål, ønsker til indhold

Kh Mannah -