Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jul 30, 2017

Velkommen til en legendarisk episode om det tyranni det moderne menneske lever i. Selvom vi er optaget af indre værdier, jager vi primært den synlige succes. Sådan cirka siger min gæst, Emilia Van Hauen, der ikke selv er forbigået af tyranniet. Det gør hendes bog vedkommende, at hun tør at stå frem med de sår hun selv har fået. I interviewet taler vi om hvorfor, der er så mange, der går ned med stress. Emilia har overskuelige og klare bud på vejen ud af succes tyranniet. Et vigtigt skridt er at “slå drømmen ihjel”. Cliffhanger.

Det måske sprødeste ved hele interviewet er til aller sidst, hvor jeg får en stor erkendelse. Emilia Van Hauen mener nemlig, at lige så vel som vi skal arbejde med vores handlemønstre, skal vi arbejde med vores kropslige fremtoning. Det er ikke forfængeligt eller kunstigt, når vi ændrer på vores fysiske præsentation. Det er med til at udgøre dem, vi inderst inde er, så længe vi ikke prøver at leve op til de gængse æstetiske regler, for hvordan vi skal se ud.
Det betyder at mit ydre er lige så vigtigt at prioritere, som den tid og økonomi jeg lægger i terapi, coaching og andre former for selvudvikling.

Emilia giver mig også gode råd til hvordan jeg bedst rister min drøm, hvordan min succes ikke skal afhænge af andre og hvorfor det er selvfølgeligt, at jeg kan mærke flovhed over at date en mand, der er større end gennemsnittet. Emilia er kultursociolog, foredragsholder, forfatter og faktisk meget andet, som du kan læse om på hendes hjemmeside. Jeg linker som altid fra www.facebook.com/thesoundofabetterlife – også til den sanger hun nævner i interviewet. Lyt med og læs endelig bogen: Succes Tyranniet – og vejen ud, udgivet af Rosinante this year.