Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Dec 17, 2017

BirgitteHelena, Soul Voice® practioner og indehaver af Kraftsang, siger, at lyden af vore stemmer kan forløse smerter i kroppen; smerter der er der, for at gøre os opmærksomme på de mønstre og udfordringer, der ligger til grund for smerte.

Stemmens lyd kan opfattes og mærkes af kroppen, så man behøver faktisk ikke kunne høre en lydhealing, for at den virker.

Vores stemme afslører hvad vi har på og i hjertet – som f.eks. lyden af ”jeg elsker dig”, der kan komme inderligt eller per automatik.

Hvis du ikke har hørt en lydhealing før, så lyt med til sidst i udsendelsen, hvor BirgitteHelena demonstrerer hvad det er – på mig!

Inden da skal du lige høre om hvad, det er, der egentlig heales. Du kan finde svar på hvorfor sang og det at bruge den intuitive stemme gør os rigtig sårbare, hvilke oplevelser kroppen holder fast i, hvorfor det er så kraftfuldt at finde ind til sin stemme og hvordan stemmen og sjælen er forbundet.

Interviewet starter med intuitiv sang, så læn dig tilbage og kom med ind i et magisk univers.

Tjek links til BirgitteHelena via: www.facebook.com/thesoundofabetterlife