Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Dec 23, 2017

Musiker og forfatter, Kristian Leth abonnerer ikke på nogen universel sandhed. Her taler han med mig om religion, spiritualitet og mørke. I hans roman Mithos fra maj 2017 går hovedpersonen gennem en ultra mørk skov. Mørket er det, der gør at vi ikke kan se klart. Der  kan magien komme ind som en navigatør. Kristian Leth taler om spirituelle teknikker, blandt andet til at forholde sig til døden.

Dette interview er din julegave, derfor starter jeg med en lille quiz, det er vist mit mest small-talk agtige forsøg nogensinde, men ret hurtigt bliver det dybt og dystert. Akkurat som jeg elsker det.

Kristian Leth har skrevet den fantastiske musik til Herrens Veje, han er snart bogaktuel igen og er i det hele taget en meget produktiv kunstner. Tjek links på www.facebook.com/thesoundofabetterlife og giv endelig din mening til kende om de emner, vi berører.

Lyt med til årets sidste interview (men det første hvor jeg havde gåsehud under hele samtalen).

kh Maria Guldager

PS:

Quiz dig selv inden du lytter med, hvor stammer disse tre mottoer fra:

Made today, gone tomorrow

The professional’s source

It’s your life we are talking about