Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: https://www.therapeuticastrologer.com/

Jul 24, 2018

Gitte Koldtoft interviewede mig for et par måneder siden til sit talkshow: Energitte tv! Nu er hun med mig i podcasten for dels at interviewe og blive interviewet. Vi taler om tabuer, om hvorfor det overhovedet er svært at tale om visse emner- burde det ikke være simpelt, hvis man har accepteret sig selv? I anden del spørger jeg hende til ENERGI og til et kursus i mirakler, som jeg før har hørt har ændret folks liv – nogle gennemgår kurset igen og igen og får nye erkendelser hver gang. Så hvad handler det om og hvad er et hensigtsbaseret liv?
Det hele foregår i Gitte Koldtofts sommerhus der også har en jacuzzi, for sådan en invitation afslår Miss Mannah ikke!
Jeg håber ikke, I er smeltet helt derude, selvom gaderne er lange af varme og græsset gisper hen. Husk at jeg elsker offentlige ord om det, jeg laver og du kan som altid bruge både iTunes og www.facebook.com/thesoundofabetterlife til det formål.
PS
Det er vist sommer lidt endnu, men de følgende interviews vil udkomme søndage. Husk at noter datoerne for mine events – jeg vil så gerne se dig. Hvis ikke du er på FB kan jeg fortælle dig, at dig det her: 1.september (kun for singler), 13.september talkshow på Frederiksberg, 11.oktober på Skindergade i Kbh K, 1.November på Frederiksberg, 15.november på Skindergade, 13.december på Frederiksberg og 17. Januar på Skindergade – Det koster mellem 150 kr – 300 kr at være med, og det gør verden bedre, hvis du prioriterer at komme. Synes jeg…