Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Dec 6, 2018

"Vi lever et liv, som har modsigelser i sig. I stedet for at få rettet mennesket ind, så vil jeg hellere at vi omfavner mennesket i sin kompleksitet" siger filosoffen Anders Fogh Jensen, der nu arbejder som forstander på Vestjyllands Højskole.

Dette er part 2 af PSEUDOARBEJDE tilberedt med min begejstring for begrebet og forfatterne bag bogen (Link her til part 1: http://lydenafetbedreliv.libsyn.com/79-hvordan-vi-fik-travlt-med-at-lave-ingenting-dennis-nrmark-lyden-af-et-bedre-liv)

Gennem Anders får du som lytter indsigt i de mere filosofiske perspektiver, så som hvorfor overhovedet arbejder. Det er noget med angst og virketrang, så meget kan jeg røbe. Og så kan fortælle dig, at vi også kom ind på et andet af mine yndlingsemner - nemlig den personlige historie bag en selvstændigs karriere. Om det siger filosoffen blandet andet:

"Jeg har været alt for bange for bare at leve et normalt småborgerligt liv. Og i for høj grad har jeg kæmpet med at få ting til at fungere som egentlig var for meget op af bakke, fordi normaliteten havde dog en vej, den kunne køre, men det at prøve at overleve som filosof i stedet som lønarbejder i kommunen, har også bare været ekstremt hårdt. (..) At skulle opfinde sig selv hele tiden."

Et enormt berigende interview - lyt med og se om du kan fornemme den vestjyske stemning et sted i baggrunden. 

 

Find mere på filosoffen.dk men gør mig en tjeneste og fang linket via min facebookside. ELLER gennem en mail. Ja, det er NYT NYT NYT i min gratis butik, at man nu kan få Mannah News- gratis selvfølgelig. Så tilmeld dig fx ved at klikke lige her og så sender jeg dig en mail, hver gang der er et nyt afsnit af podcasten. HUSK LIVE podcasten på torsdag.... du er meget inviteret

kh Mannah 

PS har du set det nye design på mannah.dk? :-)