Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 17, 2017

Dette er lyden af det første talkshow!

Annette Sahara Hørning og Mette Glargaard er sprængfyldte med guldkorn og god vibes. I dette interview vil du både høre om erfaringer og mærke en livsattitude.

Begge gæster er kvinder i omegn af 50 år, spirituelle og ‘kun lige begyndt’-typer.

Mette har ikke valgt at få børn, mens Annette har 5, plus et par hunde, mand, svigermor og job, herunder en danseskole, i samme hus. Vi taler om hvad det vil sige at leve anderledes- hvad kræver det?

Annette Sahara Hørning har en helt særlig spirituel historie med sig, et vendepunkt, der afgjorde, at hun kom til at leve af sin passion. Hun har været gift i 26 år og nyder det i fulde drag, bl.a. fordi de i ægteskabet har aftalt en stor grad af frihed, der minder dem, om at de er selvstændige mennesker. Afgørende for modet til et anderledes liv er imidlertid ifølge Annette, at vi oplever os forbundne med andre mennesker.

Mette er opvokset med vold og misbrug og har brugt sit voksne liv på at forfine evnen til at mestre livet. Hun har skrevet et hav af bøger, udgivet interviews, blogs, speaks og små film. I samtalen i dette interview taler vi om et tilbagevendende tema: selvværd.
Mette Glargaard fortæller hvad hun har måttet lære om ansvarsfordeling igen og igen. Og igen. Vi skal også lige omkring kvindefrigørelsen, den indre især, og så har Mette et par ord til mænd i 50’erne.

Du kan også høre svaret på min sidste gæst Jette Harthimmers spørgmål

Lyden af et bedre liv- talkshowet blevet optaget med 30 publikummer på Cafe Godthåb & Kaffe på Frederiksberg.

Se det næste talkshow på billetto eller på www.facebook.com/thesoundofabetterlife hvor du også finder LINKS til aftenens gæster.