Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Dec 16, 2018

"Nogen siger, vi kvinder prøver at ligne mænd(...) men sådan ser jeg det slet ikke. Der er stillet nogle positioner til rådighed og i dag er de positioner bare til rådighed for alle, hvor vi kvinder også kan indtage de roller. Så det er ikke noget med at overtage noget fra mænd (...) Du er ikke på forhånd bestemt til noget, du kan selv vælge" siger Anahita Malakians, kommende folketingskandidat og butiksindehaver, der skabte stor debat om ligestilling gennem hashtagget #over10 #over100.

Anja Lysholm, meditationslærer og i denne sammenhæng repræsentant for det polyamorøse forhold siger: "Jeg troede oprindeligt, der kun var monogami, og jeg troede også, jeg levede med den mand, jeg skulle blive gammel med, selvom jeg var ham utro indimellem. Men jeg regnede med, at vi stadig havde et monogamt forhold. Men så forelskede jeg mig i en anden, og det var sært, for folk sagde man ikke kunne elske to, sådan som jeg oplevede.(...) Jeg kendte ikke begrebet dengang".

Dette er nummer 13 live udgave af podcasten med to stærke kvinder, der henholdsvis taler om fordelen ved at sove med flere og det grænseland de samtidig oplever at bevæge sig i som "frisindede". 

Lyt med til live podcasten og del den, med en der elsker sex.......

....elsker du til gengæld min podcast, så husk at skriv din mail her så jeg kan sende dig mit nyhedsbrev:

Klik her for gratis at modtage Mannah News

Husk at du kan se de kommende talkshows på mannah.dk og du er SÅ velkommen. Næste gang er 17.Januar 2019

 

- Mannah