Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 24, 2019

"Egoet skal sidde på bagsædet i bilen, det er sjælen der skal sidde i førersædet." & "Mange af os ved reelt ikke hvem vi er. Vi ved hvad andre gerne vil have vi skal være, og så har vi lavet nogle billeder af hvem vi er. Det kræver mod at kende og efterleve sine dybeste værdier."

Bare to af Kisser Paludans guldkorn på denne aften. Du vil få Kissers take på psykologien og blive indlemmet i det univers, hun har skabt med sine kurser, bøger og SOULTALK

Vores samtale handler om mod, nærvær, skam og lidt om ADHD men endnu mere om enneagrammet, som Kisser er optaget af som redskab til en højere bevidsthed. 

Kisser giver flere enneagram-budskaber og fortæller bl.a. at hjertetyperne har lettest ved at mærke skam, mens alle typerne opløser skam på samme måde. 

Glæder mig til at høre hvad du fik ud af vores samtale.

KÆRLIGHED fra Mannah

PS

Vi mødtes i Kissers Empowerhouse, og der kom fantastiske input fra de fremmødte, nogle af dem kan du høre til sidst i udsendelsen.

Husk at du kan joine live podcasts selv og være en del af den vibration, der er i rummet - har du været med før, så kom igen og har du aldrig kommet afsted, så skal du vide, at jeg vil møde dig med et åbent hjerte, når du kommer. De næste datoer er 23.april 2019 og 6. juni 2019 

PLUS en gratis version på Grøn KBH (på 45 minutter) den 6 april kl 14:30 - ingen tilmelding til den, bare kom.

Alle arrangementer kan findes via facebooksiden eller Mannah news som du kan subscribe til nederst på mannah.dk