Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Nov 25, 2018

"Vi lever i et matematisk univers. Universet er struktureret på baggrund af nogle koder. (...) Det der er udfordringen med navneskiftet er, at det er fundamentet for det hele, vores energisignatur er fundamentet for det hele" siger numerolog og forfatter Sophia Carolina Hansen. 

Vi taler om hvad numerologi er og...


Nov 18, 2018

"Vi ved jo godt hvad vi bør gøre alle sammen, for ikke at være selvskadende. Vi har jo redskaberne til det sådan rent praktisk. Behandl din krop ordentligt og lad vær med at opsøge relationer der gør dig ked af det. Men vi gør det bare. Og det er interessant hvorfor vi har den drift i os" siger forfatter Janus...


Nov 11, 2018

"Jeg havde meget fokus på hvad han skulle give mig, mere end min andel i det. At udvikle os igennem det og nå til et sted hvor jeg ikke kunne forestille mig at vågne op uden ham, synes jeg er fedt. Og det var ikke gået uden parterapi" siger Katrine Axholm om sit eget parforhold. 

Katrine Axholm er parterapeut og...


Nov 4, 2018

"Det nytter ikke noget, vi kun arbejder kognitivt i min verden. Vi skal arbejde både med kroppen, psyken og energien" siger psykoterapeut Neela Rosalina Damgaard, der i dag lever af at give hjertesignatursessioner. For Neela er soleklart, at vejen ud af krisen går gennem hjertet! 

Hør hendes historie der både...