Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 28, 2019

 "Du skal ikke vente på, at få en samtale med mig. Du skal tage spirituelt lederskab i dit liv, for så har du den tryghed i dig forever - ikke kun i det her liv, også i fremtidige liv, at du ved, at du er en del af noget, der er større end dig. At du til hver en tid kan spørge dine guider."

Sådan siger spirituel...


Mar 25, 2019

 "Træning i indiansk visdom er en træning i at vende tilbage til sig selv - ved brug af naturen som en spejling på det" (citat)

Sådan siger maya-indiansk medicinkvinde, Pernille Simmelsgaard, der også er Mentor & Coach, Council Guide, Healer og Underviser.

I dette interview introducerer Pernille os til...


Mar 24, 2019

"Egoet skal sidde på bagsædet i bilen, det er sjælen der skal sidde i førersædet." & "Mange af os ved reelt ikke hvem vi er. Vi ved hvad andre gerne vil have vi skal være, og så har vi lavet nogle billeder af hvem vi er. Det kræver mod at kende og efterleve sine dybeste værdier."

Bare to af Kisser Paludans...


Mar 16, 2019

"Det føles som at være et jordspyd at åben for det højeste og bedste. Jeg skaber en antenne, så energien kan komme ind og det vil hjælpe det menneske imod de muligheder, der er for at knuden kan løse sig. Jeg putter al min energi ind i den mulighed der er"

Sådan siger Marianne Lane, sharman, healer og...


Mar 5, 2019

"Når du går fra din eksamen, til en jobsamtale eller hvor nu du skal præstere og samtidig holde begge ben på jorden, vil du gå derfra bevidst om, at du har gjort det bedste du kunne. Hvad er det værste der kan ske? Hvis ikke det går godt, kan du også bruge det"

Hør Chefinstruktør/ Sensei Søren Larsen *...