Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Aug 31, 2022

ANBEFALING. DETTE ER en unik mulighed for at få del i en fantastisk og integrativ terapeutisk model,  blot ved at lytte med, når Signe Steenberger fortæller om hvad IFS (Internal Family Systems) er.

Signe Steenberger er psykolog, emotionsfokuseret parterapeut og supervisor, uddannet underviser i Mindfuld...


Aug 28, 2022

Mannah på slap line - aaaah!

Først nogle overvejelser omkring at klare sig og ikke klare sig godt som selvstændig - 1 kan det være lettere at være ingeniør end yogalærer som selvstændig -2 kan det være lettere hvis du har et etableret navn, fremfor at du er en yogalærer/ astrolog der også fornyligt er gået...


Aug 16, 2022

Mette Lehmann turnerer med overskriften "Happiness is the new rich" og jeg (mannah) forstår det sådan, at der findes et større eller dybere behov i os end længslen efter at eje. VÆR med når vi i dette afsnit taler om, hvad lykke er.

Mette Lehmann har mere end 30 års erfaring fra reklamebranchen - senere også som...


Aug 11, 2022

SYGEDAGPENGELOGIKKEN -  Lyt til denne hvis du vil høre mere om:

- Sygedagpengesystemet, der tager sig af borgere med indkomstbortfald som følge af uarbejdsdygtighed pga. egen sygdom

- Hvordan sygedagpengereglerne omsættes til praksis

- Hvilke politisk-normative opfattelser af værdighed, der ligger bag inddelingen af...


Aug 10, 2022

Kan varmt anbefale dette afsnit - Mød Jørgen Donskov Tarp som er clairvoyant, medium og healer- og det har han nok hele tiden været, men han skulle igennem en proces med at forlade landbruget, før han virkelig foldede det spirituelle ud som sit livsbidrag.

GLÆD DIG TIL GUIDET MEDITATION TIL SIDST.

LYT MED når vi...