Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Mar 31, 2020

Bør du have sex med din kæreste, selvom du ikke har vildt meget lyst? Hvor langt vil du gå for at gøre andre glade?  Er du knyttet til andres billede af dig eller tager du andres lidelse helt ind? Hvad skal der til i en kærlighedsrelation, for at du ikke forlader dig selv? Er du din egen bedste ven?

- Og videre...


Mar 27, 2020

Selvbilleder – det siger lidt sig selv hvad det er. Et billede af Selvet. Men ”selve selvbilledet” er der oceaner af dybder i og i denne episode taler jeg med fotograf, livskunstner og uddannelsesleder Sara Isabella Roland om dem. Vi taler om dem, vi tror vi er, om hvad der har påvirket det, vi tror vi er og...


Mar 24, 2020

Denne episode er mine tanker bag det jeg laver - især fordi jeg gerne vil rette din opmærksomhed mod mine sessioner, som du kan få via skype. Jeg fortæller om min holdning og erfaring med fysisk versus online - det ene kan noget det andet ikke kan og vice versa!

Det ligger mig meget på sinde at fortælle om...


Mar 19, 2020

I denne samtale med kropsterapeut og clairvoyant, Camilla Sternberg, taler vi om hvordan, vi kan tilgå kroppens hukommelse i al dens kompleksitet og hvordan psykiske mønstre kan opløses gennem terapeutisk arbejde i kroppen.

Camilla bød sig til, bedst som jeg havde opgivet alt håb, og selvom jeg først kom afsted da...


Mar 12, 2020

Spirituel forfatter og underviser Ann Bjerre har siden 2005 arrangeret rejser med et åndeligt sigte, efter selv have oplevet at vandre El Caminoen. Anns seneste bog ’GNISTEN – En indre rejse’ , er om to personlige rejser, som hun tog på efter rigtig mange andre pilgrimsruter.

Vores samtale tager sit udgangspunkt...