Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 27, 2021

Hvad er du identificeret med? Af synspunkter, roller, ting og virke? Her er to rammesættende citater fra læsningen til dette afsnit:

”Grundlaget for din indre dialog er funderet i den information der florer i dit mentale rum” (s.153, Den indre dialog)

og

”Rammen hvori vores identitet bliver udformet, er...


Mar 20, 2021

Hvad betyder MOTIVATION for dig? Hvad motiverer dig til dit arbejde? Til at tage dig af dine opgaver i livet?

"Ordet motivation stammer fra det latinske "movere", som betyder bevæge eller flytte. At motivere er en proces, som skaber og fastholder en målrettet adfærd, der i sidste ende skal resultere i, at en person...


Mar 13, 2021

Nicolas bor på Samsø i telt i fællesskabet Heartland, og til hverdag bruger han sin tid på energiarbejde, shamanistiske drømmerejser og skyggearbejde. Hans fortælling går igennem en masse fysiske som psykologiske prøvelser - og ender i et vitalt budskab om at være i kontakt med sit indre.

Lyt med hvis du vil...


Mar 8, 2021

ET AFSNIT FOR OG FRA KVINDER.

Svinger du humørmæssigt? Har du dage med fuld energi og dage med tung krop? Det lyder da meget rigtigt lige umiddelbart - men i den her episode bliver vi informerede om, hvad der reelt foregår- og hvordan vi bedst bruger os selv i forskellige faser af måneden.

Måne - måned.

Siv Gry...