Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jan 6, 2019

"Vi er i virkeligheden en algoritme, der består af tusinder af små bitte beregninger på baggrund af de millioner af erfaringer, vi har fået og som gør, at i den her situation, handler vi sådan her" siger Jørgen Svenstrup, når vi reflekterer over, om vi har en fri vilje.

Det handler om mentaltræning - altså muligheden for at gøre mere, gøre noget andet og leve bedre end vi aktuelt gør.

Vi taler om hvad vi er styret af - dominsus, anerkendelse, frygt? Jørgen Svenstrup har skrevet 9 bøger om emnet, udgiver den populære Empowermind podcast og er partner i coaching-virksomheden ved samme navn og som har fået farverne gul og orange... (en lille reference til vores teaser som kan ses her)

I denne episode 100 smider jeg nogle klassikere på bordet - sukkertrangen og fattigdommen. Lyt med og få Jørgen Svenstrups bud på mulige løsninger af de og adskillige andre hjerne-programmeringer. Som en styrkelse af dit mentale immunforsvar:-)

Husk at tilmelde dig til Mannah News hvis du hver uge vil have mig i din indbakke

Og husk at tjek Mannah.dk 

for at se de næste live podcast. Den 17. Januar er det fx filosoffen Kim Gørtz, der fortæller om livserkendelse - det har han nemlig skrevet en - hvad jeg vil kalde- sindsoprivende bog om. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig - og hey hvis du ikke fik set nytårstalen er den her lige.

- Mannah