Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Mar 5, 2019

"Når du går fra din eksamen, til en jobsamtale eller hvor nu du skal præstere og samtidig holde begge ben på jorden, vil du gå derfra bevidst om, at du har gjort det bedste du kunne. Hvad er det værste der kan ske? Hvis ikke det går godt, kan du også bruge det"

Hør Chefinstruktør/ Sensei Søren Larsen * forklare, at vi allerede ER lige præcis som vi skal være, og samtidig må stræbe efter bestride det bedre.

I karaten er der en forbedringsfilosofi, hvor man stræber efter den perfekte karakter, vel vidende om at det perfekte ikke eksisterer.

Vejen er de 5 Do'er, de fem "vejskilte" til et forbedret liv.

Du vil i denne episode også høre om HVAD du stiller op med destruktive tanker.

For Søren Larsen er det en vigtig del med PRAKSIS, så visdommen også trænes fysisk og kan omsættes til noget vi konkret kan bruge.

Vi taler om at indtage rummet, være mentalt klar, være bevidst, være ydmyg og være målrettet. Og om at se livets udfordringer på en mere legende, mulighedsskabende måde.

Du kan også godt glæde dig til at høre om Søren Larsens horoskop! It is soooo goood!! (Især fordi det hænger sammen med hans lyd, hey hvor godt orkestreret er det lige).

Lad mig høre hvad du synes - enten på en mail eller på www.facebook.com/thesoundofabetterlife

Og husk du kan tilmelde dig mit ugentlige kærlighedsbrev helt gratis via www.mannah.dk 

Indtil vi høres ved igen, gentænk alt, måske især the pull of your ocean.

- Mannah

* https://resma.dk/om-os/soeren-larsen/