Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Apr 22, 2018

Den humoristiske og folkekære vært på henholdsvis tv- succeserne ‘Rene ord for pengene’ og ‘Rabatten’ på DR der startede i 1998, Henrik Dahl, er maniodepressiv og det skrev han og hans daværende kone, Camilla Emborg, i 2009 en bog om ved navn “Idiot”.
Puh en lang sætning fyldt med omtrentlige fakta. Men fakta er, at jeg her 10 år efter bogens udgivelse og 20 år efter at have forelsket mig i værtens smittende positive energi på DR-programmet, møder Henrik Dahl til en snak om, hvordan han blev klar over at han er maniodepressiv, og hvordan han foreslår at man tackler psykisk sygdom.
Spoiler-alert: Han er pro medicin og det har han sine grunde til. I mani-tilstanden mister han fuldstændig kontakten til sin krop, og i den dybe depression mister han livsgnisten. Medicinen stabiliserer følelserne, så han kan leve det liv, han ønsker. Lyt med og find ud af hvad Henrik Dahls vel-forberedte lyd af et bedre liv er….
Til denne episode hører der hele tre videoer som du kan finde hvis du på www.facebook.com/thesoundofabetterlife -siden og klikker på “videoer” i menuen til venstre. Eller bare tjek siden hver dag!