Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Aug 12, 2018

Healer og biolog, Marzcia Techau, arbejder på at få healere ind på de danske sygehuse. Det er ikke et spørgsmål om tro for Marzcia, men om at få en bevidsthed med ubetinget kærlighed ind i et rum. Det er både patienter og ansatte der ville få stor gavn af "at få kontakt til deres inderste essens" gennem healingsarbejdet - mener Marzcia, men hvad er healing, hvem kan modtage den, hvorfor er den sjælelige vibration ikke tænkt ind i sundhedarbejdet og kan healing helt afskaffe sygdom?

Vi taler om bevidsthed, omsorgsarbejde, det at være i forlængelse af sit arbejde men ikke være sit arbejde, østlig intuitiv viden, erfaringer fra udlandet med at samtænke det sundhedsfaglige med healere og hvordan man selv kan connecte til en intuitiv klarhed.

Lyt med og føl dig fri til at kommentere og sætte stjerne - via din apple podcast eller her www.facebook.com/thesoundofabetterlife 

Husk at du er VILDT velkommen til alle live begivenheder. Den første er gratis - den 25 august. Jeg vil elske at se dig til mine talkshows.