Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Apr 29, 2018

I dette interview får du fire elementer til manifestation af det du ønsker dig. Navina er spirituel underviser og har arbejdet meget med loven om tiltrækning. Vi taler om hvordan man mediterer med sin bankkonto, og opnår et liv med overskud og taknemmelighed. Bliv til enden og få Navinas afrikanske sang med.
Links...


Apr 22, 2018

Den humoristiske og folkekære vært på henholdsvis tv- succeserne ‘Rene ord for pengene’ og ‘Rabatten’ på DR der startede i 1998, Henrik Dahl, er maniodepressiv og det skrev han og hans daværende kone, Camilla Emborg, i 2009 en bog om ved navn “Idiot”.
Puh en lang sætning fyldt med omtrentlige fakta....


Apr 15, 2018

Hvad er op og ned i facebook-skandalen? Og hvad er det egentligt for et essentielt behov det altopslugende og så evigt berigende medie dækker hos os? Jeg taler med Mr. Facebook, Thomas Bigum, foredragsholder og indehaver af Bigum&Co, om hvad “skandalen”, som etablerede nyhedsmagasiner har navngivet det, er.
Vi...


Apr 8, 2018

”Selvfølgelig skal hun bo hos mig” er titlen på Lotte Heises bog om sin mors fysiske handicap, der ramte pludseligt og uventet. Men er det nu så selvfølgeligt  at vælge et bofællesskab med sin mor, hvis man oplever at hun ikke får den fornødne omsorg, praktisk som følelsesmæssigt, på et plejecenter?

Vi...


Apr 1, 2018

20 minutters guidet meditation af Svend Trier. Luksus-podcast.

Tjek Svend Trier på www.facebook.com/thesoundofabetterlife.