Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jun 26, 2021

"Vi havde en fest på arbejdet... men så kom Preben" 

Sådan lyder titlen på erhvervssociolog Rikke Østergaards seneste bog om hvordan vi påvirker hinanden emotionelt. Preben er et dæknavn, og den der smitter andre med sin vibration er... dig og mig og enhver. Spørgsmålet er:

Om vi kan tage ansvar for de usynlige...


Jun 19, 2021

Ulla Rung Weeke er "on fire" for traumehealing. Kropsligt, kollektivt, forbundet med jorden, med egne sansninger og alle andre levende, på en så stærk måde, at vi ikke forstyrres af tidligere generationers uerkendte.

Giv dig selv halvanden times visdom og lyst- særligt hvis du er trukket mod disse emner:

-...


Jun 12, 2021

ENETALE. Det er en af de helt store livserkendelser, der nået mig nu i en alder af 35 år. 

At forelskelse er en måde en svigte mig selv på.

At den eneste sande opfyldelse i det her liv

er ved kontinuerligt at være på en indre rejse og søge at forløse det, der forhindrer det indre kærlighedslys aka...


Jun 11, 2021

Okay, skal jeg være helt ærligt? Det må være det bedste afsnit nogensinde. Det er simpelthen, fordi vi har varmet op på en meget unik måde, så jeg er SÅ klar til at tale ud med Eve on air - efter et hav af samtaler udenfor optageren. Efter sidste interview inviterede Eve mig nemlig med på kloster for at lave en...


Jun 6, 2021

Har du nogensinde lyst til at ændre din partner lige lidt? Eller til at date mere bevidste mænd? Tomas Friis giver os manualen til en mand, så hvis du også har lidt svært ved at forstå din mand eller mænd i det hele taget, så lyt med til den her, hvor vi taler ind i forskellene mellem mænd og kvinders...