Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Aug 25, 2019

"Alt hvad der er, er bevidsthed. Uvidenhed er at opfatte verden som virkelig, at tro at du er kroppen og at du er adskilt fra det guddommelige" Sådan siger Nukunu i sin bog, Enhedens Spejl, og i dette interview går vi ned i, hvad han mener. 

Læn dig tilbage ind i samtalen, tillad dig selv at tage det ind og sæt den...


Aug 18, 2019

"I Familieopstilling narres hjernen og nervesystemet til at tro, at det er de virkelige Familiemedlemmer, som er til stede i rummet - levende som døde. Det betyder at man kan bearbejde temaer i slægten, som ellers er umulige at få fat på. Og det virker"

Sådan siger Liv Dhanyo, der er hovedperson i dette interview...


Aug 10, 2019

 "Jeg var ude ved en dame med 22 sjæle på loftet. Jeg rensede huset og fik det hele væk, og lige efter fik hun job, og i det hele taget sin energi tilbage." Christina Charlotte fra Golden Global Clairvoyance er aktuel med en bog om sit liv - I denne live udgave af podcasten taler vi dybere ind i hvad...


Aug 4, 2019

 "Glem HUSK! Jeg fik også at vide hos lægen, da jeg var 15, at jeg skulle tage HUSK- pulver, men jeg fik forstoppelse af det. Når man har irritabel tarm, som jeg havde, har man vekselmave og får man loppefrøskaller der suger væske til sig, vil det give konstant forstoppelse!" 

Sådan siger kostvejleder, Lene...