Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Sep 29, 2022

Så er den her! Afsnittet jeg teasede for tilbage i afsnit 256, for Peter H. Fogtdal er på besøg LIVE, fysisk form, totally real! Mød forfatteren der normalt bor i Portland, US, når vi taler om:

- Letmælksprofeten Gregers som tror han er Gud, men samtidig har adgang til meget visdom (jeg stemmer for en...


Sep 22, 2022

ALT FOR LÆKKERT AFSNIT- JEG ELSKER JOAN MALA og hendes musik og jeg ved, at du også vil elske lyden, åh hvilken lyd i dag- hvor musiker Joan Mala hænger ud og connecter i min stue- hvor hun jo egentlig har været en trillion gange, fordi hun er min GO-TO-playliste, men det er første gang hun er her i fysisk...


Sep 14, 2022

Ida Tangsgaard for personlig udvikling! Jeg har en gæst med - til daglig bosat i Hedensted - som har arbejdet med behandling af stress i over 15 år. Ida Tangsgaard er psykoterapeut og har en række efteruddannelser -hun er 64 år pt, men det med at tage fordybende uddannelser stopper ikke, siger hun. LYT MED når hun...


Sep 5, 2022

Du kommer i så godt selskab her - Lyt med når jeg taler med Livsvejleder og Spirituel Sexolog, Nadja Kuszon. Vi taler om:

- Manifestation gennem visualisering og målrettet energi

- Da Nadia flyttede ud i skolen

- Ret hurtigt taler vi om seksualitet! Hvad er seksuel bevidsthed?

- Den maskuline måde at have sex på...