Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Feb 27, 2022

En solo fra Mannah, håber du vil tage godt imod den.

Jeg taler om:

- frygt for krig

- børn der vokser op med pandemi, nedlukning og krig i europa 

- podcasting som et nybrud i personlig connection 

- nyheder

- at være tryg

- kun at kunne optage podcast i ydertimerne  av og ve

- tak for forslag om personer jeg skal...


Feb 25, 2022

"Din krop er ikke i vejen, den viser vejen -  Jo tydeligere den konkrete kontakt til din krop er, jo sværere bliver det for følelser og tanker at tage over". (Løsrevne citater fra bogen MED KROPPEN SOM ANKER)

Diane Holberg skriver om integreret kropsterapi i sin bog "Med kroppen som anker" og i dette afsnit får du...


Feb 18, 2022

Peter H. Fogtdals astrologibog blev i 1990 et stort hit, og i 2021 blev den derfor revideret og genudgivet af forlaget Frydendal. Titlen er "Kan man træde på en vandmand- En utraditionel fremstilling af astrologien" (og i dette interview spørger jeg da lige om hvad der ligger i den titel).

Siden har Peter H. Fogtdal...


Feb 11, 2022

Uffe Elbæk har netop udgivet selvbiografien: ET LIV. Vi taler om de tre skæbnebeslutninger som han nævner i bogen, og om hvad skæbne overhovedet er.

Som politiker repræsenterer man jo en del af folket, og derfor beriger det os egentlig, som folket, at Uffe kan sige han er spirituel og i øvrigt være åben omkring...


Feb 4, 2022

Kender du din arbejds-identitet? Ved du forskellen på arbejds-identitet og personlig identitet? Hvad er funktionen ved en arbejdsidentitet og hvorfor er det vigtigt, at tage den af? "FORSTÅ DIN ARBEJDSIDENTITET" er en bog af Billy Adamsen, udgivet på Samfundslitteratur i efteråret 2021, og der hører...