Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 28, 2020

FYI: De første 4 minutter er sådan set et sammenklip af 45 minutters opstilling!! Jeg synes du skal have dem med, så du fornemmer hvad der skete, da jeg mødte Ida Glad. Det skyldtes naturligvis at jeg havde insisteret på at MALE med, når vi skulle tale - det var en vidunderlig ting at få lov til, men egentlig...


Jun 23, 2020

Mød psykoterapeut, spirituel mentor og familiebehandler Mona Kjærulff Hansen, der er aktuel med sin første bog - endda første bind i en triologi- om en hovedperson, Monica, der er stærkt inspireret af Monas egen baggrund og af det arbejde hun gør med udsatte.

 I dette interview taler vi om, hvordan man kommer...


Jun 15, 2020

Kender du til at være lige lovlig følsom? Og samtidig føle dig mere maskulin end mange mænd? Kender du til livskriser og ensomt singleliv? SÅ, Lyt lige til den dybt inspirerende Michelle Hviid, der har kæmpet og besejret så meget og som opfordrer os alle til at tilgå livet mere uforfærdet. Hendes nye bog "LEV...


Jun 9, 2020

Vi lægger ud med at tale om noget fra Ingrids bog jeg ikke har fået spurgt ind til - nemlig Atlantis. Om hvordan de historier vi har med os, lever i vores cellebevidsthed. 

Derfra kan du lægge dig eller sætte dig godt til rette og nyde to guidede meditationer guidet af Ingrid.

Det føltes som den helt rette...


Jun 3, 2020

Her kan du høre Ingrid Brandt tale om chakraernes betydning- bl.a. siger hun at rod-chakraet angår alt der har med det fysiske liv at gøre og at hvordan en forståelse af hara-chakraet kan hjælpe til et bedre sexliv- i det hele taget selvkærligt liv.

Der er gået en uge siden det første møde med Ingrid som...