Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Oct 27, 2019

"En dygtig astrolog kan hjælpe dig til at gå opad i vækstspiralen - det handler om at komme i samklang med sin sjæl" siger spirituel og psykologisk astrolog Nina Bentzon i dette interview. I et horoskop kan man nemlig se et grundmønster af energier. 

Nina Bentzon er en internationalt anerkendt astrolog, der...


Oct 20, 2019

"På et tidspunkt bliver instrumentet en del af en", siger Astrolog og forfatter Claus Houlberg i dette interview, fordi han ikke længere tænker over tydningen af et horoskop - han SER den.

Det er det, han især brænder for at lære videre til sine elever. Sammen med et fokus på BRUGEN af astrologisk viden. Med 50...


Oct 10, 2019

"Bevidst Sammenhængende vejrtrækning er en metode til Rebirthing. Rebirthing er en åndedrætsterapi, som på en let og meget blid måde forløser traumatiske oplevelser af en hver art."

Jens Peter Hansen er psykoterapeut og uddannet rebirther hos Colin Sisson. I dette interview taler vi både om åndedrætsterapi...


Oct 6, 2019

"Protreptikeren arbejder intenst med anerkendelse i samtalen, men det, der anerkendes, er 'den andens' evne til at reflektere over egne værdier. Protreptikeren er ikke interesseret i hvilke resultater, der er opnået, men i, hvad 'den anden' har reflekteret og erkendt."

Såden skriver Maibritt Isberg Andersen (på side...